Yoghurtglass

Varma dagar som vi har nu krävs svalande efterrätter. Ikväll har jag gjort min egen yoghurtglass.
Enkelt, snabbt och väldigt god är den. Det här en en otrolig fräsch variant och behöver endast stå 1,5 timme i frysen innan den är klar.

500 g naturell yoghurt (tjock)
200 g hallon (eller vilken annan frukt/bär man vill)
1 1/2 dl florsocker

Mixa alla ingredienser i en matberedare och ställ in i en bunke i frysen. Det tar ungefär 1,5 timme för glassen att frysa.
Rör runt i den ett par gånger med en gaffel under tiden så att den blir luftig.

Servera i martiniglas och dekorera med lite bär och myntablad.
Sedan är det bara att njuta med gott samvete...eller nja iallafall bättre än vanlig glass ;)

Kommentarer
Postat av: Debbie

Åh, gott! :)

2008-07-28 @ 22:49:59
URL: http://dendardebbie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0